ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است

یحیی سریع: حمله های آمریکایی، انگلیسی بدون پاسخ باقی نمی‌ماند

سخنگوی انصارالله یمن ضمن تاکید بر اینکه حمله های آمریکایی- انگلیسی ضد یمن بدون پاسخ نمی‌ماند، افزود که این حمله ها نمی‌تواند یمن را از مواضع خود در حمایت از ملت فلسطین منصرف کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 04
کد خبر: ۲۲۶۶۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، یحیی سریع سخنگوی جنبش انصارالله یمن اعلام کرد که هواپیماهای متجاوزان آمریکایی و انگلیسی طی ساعات گذشته ۴۸ حمله به مناطق مختلف یمن انجام داده‌اند.

 

وی تصریح کرد که این حملات بدون پاسخ و مجازات باقی نمی‌ماند و نمی‌تواند یمن را از مواضع خود در پشتیبانی از ملت مقاوم فلسطین در نوار غزه باز دارد.

 

شبکه خبری المیادین ساعتی پیش از حمله شبانه ائتلاف متجاوز آمریکا و انگلیس به مناطقی واقع در شمال شرق و جنوب صنعا از جمله منطقه عطان و النهدین و الحفا خبر داد. خبرنگار شبکه خبری المیادین در این باره گزارش داد که در ادامه تجاوز نظامی بامدادی ائتلاف آمریکا و انگلیس، مناطق مقبنه، حیفان واقع در غرب و جنوب استان تعز ۱۱ بار از سوی متجاوزان هدف قرار گرفتند.

 

اما در همین رابطه خبرنگار این شبکه اعلام کرد که بیش از ۲۲ نوبت صنعا، پایتخت یمن و استان‌های دیگر هدف حملات تجاوزکارانه ائتلاف آمریکا و انگلیس قرار گرفته است. همچنین، خبرگزاری «سبا» یمن گزارش کرد که آمریکا و انگلیس مناطق «اللحیه» و «الدریهمی» در شمال و جنوب استان ساحلی الحدیده واقع در غرب یمن را هدف قرار دادند.

 

شبکه خبری المسیره نیز دقایقی پیش گزارش داد که تا این لحظه، ائتلاف متجاوز آمریکا و انگلیس ۱۴ حمله به صنعا، پایتخت یمن و سایر استان‌های یمن انجام داده است./ مهر

ارسال نظر